Klimaholidays.grKlimaholidays.gr
Forgot password?

ΜΠΑΝΣΚΟ

.Στους πρόποδες του όρους Πίριν, 925μ πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, βρίσκεται το Bansko, η γραφική κωμόπολη και must προορισμός των τελευταίων ετών για τους φίλους του χειμερινού τουρισμού. Το καινούργιο χιονοδρομικό με πίστες που φτάνουν τα 70χιλ. , απεριόριστες επιλογές σε budget αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία με εσωτερικές πισίνες και μοναδικά spa. Το γραφικό ιστορικό κέντρο με τα πέτρινα σπίτια και τα λιθόστρωτα σοκάκια έχει διατηρηθεί ανέπαφο και θα ανακαλύψετε παραδοσιακά ταβερνάκια ( mehana ) και μπαράκια για την Apres ski διασκέδαση. Με εύκολη πρόσβαση μόλις 3,5 ώρες από τη Θεσσαλονίκη ( 214 χιλ ) οι φίλοι των χειμερινών σπορ θα απολαύσουν ένα πολύ καλό χιονοδρομικό κέντρο με 16 αναβατήρες ( 1 γόνδολα, 5 τετραθέσια λιφτ, 2 τριθέσια λίφτ, 2 διθέσια λιφτ, 6 συρόμενοι και baby lift ) που εξυπηρετούν 18 πίστες για όλα τα επίπεδα και 1 cross ski ( 45% αρχάριοι, 35% μεσαίοι , 20% προχωρημένοι ), σε ένα πανέμορφο βουνό το οποίο έχει εντάξει η Unesco στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς

ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ

Για την έξοδο μας από την Ελλάδα τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι :  Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούνε ταξιδιωτικό έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλοι οι υπάλληλοι μιλάνε και καταλαβαίνουν ελληνικά.  

ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή για το Μπάνσκο από Θεσσαλονίκη είναι 214 χλμ (3,5 ώρες περίπου) ενώ από την Αθήνα 720 χλμ ( 12 ώρες περίπου ). Οι οδηγοί των πούλμαν είναι έμπειροι και συνηθισμένοι σε συνθήκες χιονιού. Στη διαδρομή υπάρχουν 2 εκχιονιστικοί σταθμοί πάντα σε ετοιμότητα  για να διατηρήσουνε το δρόμο ανοιχτό και καθαρό. Όλοι οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Με βάση το νόμο που διέπει τις μεταφορές με πούλμαν , είναι υποχρεωτική η στάση για 45 λεπτά για κάθε 4 ώρες διαδρομής. Οι στάσεις για ξεκούραση που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδρομής καθορίζονται με βάση αυτό το νόμο και επηρεάζονται από αστάθμητους παράγοντες όπως κίνηση καιρικές συνθήκες.

 

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ο διεθνής ξενοδοχειακός κανονισμός ορίζει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας στις 14:00 (ckeck in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (ckeck out). Η χρήση πισίνας και γυμναστηρίου στα ξενοδοχεία είναι δωρεάν , ενώ χρεώσεις υπάρχουν για τις υπηρεσίες μασάζ και θεραπείες προσώπου – σώματος. Οι τιμές είναι πολύ καλές και οι υπηρεσίες σε ορισμένα ξενοδοχεία εξαιρετικές. Στα δωμάτια όλες οι τηλεοράσεις πιάνουν δορυφορικά κανάλια Εφόσον υπάρχει ψυγείο-μίνι μπαρ θα βρείτε και ένα κατάλογο με τις ποσότητες των ειδών και τις τιμές. Ελέγξτε τις ποσότητες αν είναι σωστές και αν όχι ενημερώστε αμέσως την ρεσεψιόν Ενημερωθείτε για τις ώρες φαγητού (πρωινό και δείπνο). Για οτιδήποτε αφορά την παραμονή σας στο Μπάνσκο και τις δραστηριότητες ενημερώνεστε από τους συνοδούς σας. Προσοχή σε ανακοινώσεις που αναρτώνται στο χώρο της ρεσεψιόν. Όλα τα ξενοδοχεία προσφέρουν μεταφορά στη γόνδολα με το mini bus. Ενημερωθείτε στη reception για τα δρομολόγια.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ

Αφού παραδώσετε το δωμάτιό σας και βεβαιωθείτε ότι σας έχουν επιστραφεί ταξιδιωτικά έγγραφα που τυχόν κρατήθηκαν στην reception, θα πρέπει να είστε έτοιμοι με τις αποσκευές σας στο χώρο της ρεσεψιόν για αναχώρηση όπως αυτή αναγράφεται στο ενημερωτικό εκδρομής. Για κάθε περίπτωση αμφιβολίας μπορείτε να καλέσετε το συνοδό.

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Μπορείτε να έχετε μαζί σας ευρώ. Η επίσημη ισοτιμία είναι: 1 BGN ( Bulgarian Leva = 0,51 Ευρω ). Η συναλλαγματική ισοτιμία είναι κατά προσέγγιση. Ανταλλακτήρια υπάρχουν αρκετά, επίσης μπορείτε να αλλάξετε χρήματα σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία αλλά και στα καταστήματα τραπεζών.   ΩΡΑ:  Η Βουλγαρία έχει την ίδια ώρα με την Ελλάδα.   ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο κωδικός της Ελλάδας είναι 0030 ακολουθεί ο κωδικός της πόλης σας (πχ 2310 για Θεσ/νίκη) και ο αριθμός που θέλετε να καλέσετε (πχ 0030-2310-231322 για τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Η ασφάλεια που σας παρέχει το γραφείο καλύπτει την επαγγελματική αστική του ευθύνη και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που απαιτείται από την υπαιτιότητα του αυτή. Στο τέρμιναλ του τελεφερίκ υπάρχει Ιατρικό κέντρο. Η ασφάλεια για το χιονοδρομικό είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνεται στην τιμή της κάρτας. Σε περίπτωση ανάγκης υπάρχει και το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ δίπλα από το ξενοδοχείο Gardenia και απέναντι από το δημοτικό πάρκο.

ΤΑ ΤΑΞΙ

Για να καλέσετε ταξί απευθυνθείτε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ή στην ταβέρνα, στην καφετέρια κλπ όπου βρίσκεστε. Η τιμή για όλες τις συνήθεις διαδρομές μέσα στο Μπάνσκο είναι περίπου 10 - 15 λέβα. Προσοχή να δουλεύει το ταξίμετρο. Αν δεν υπάρχει ταξίμετρο πρέπει να συμφωνήσετε την τιμή.

ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ Όσοι δεν έχετε εξοπλισμό ή επιθυμείτε μαθήματα σκι , η εταιρεία μας συνεργάζεται με τον Tsakiris ski & snowboard  που βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από τα λίφτ σχεδόν γωνία των κεντρικών δρόμων Pirin και Nayden. Έχουμε εξασφαλίσει έκπτωση για εσάς στην ενοικίαση εξοπλισμού.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ-ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ-ΛΙΦΤ

Η μεταφορά στο τέρμιναλ του τελεφερίκ γίνεται με τα minibus των ξενοδοχείων και είναι δωρεάν. Το τελεφερίκ σας μεταφέρει στο βουνό και στο χιονοδρομικό κέντρο. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Από κει συνεχίζετε με τα λιφτ που διακλαδώνονται σε διάφορες κατευθύνσεις. Η κάρτα που θα παραλάβετε στο τέρμιναλ του τελεφερίκ ισχύει για όλες τις διαδρομές και για κάθε τύπο λιφτ. Οι τιμή για απλή χρήση μόνο του τελεφερίκ (επισκέπτες στο χιονοδρομικό) στοιχίζει 28 λέβα για τους ενήλικες και 18 λέβα για τα παιδιά. Η ημερήσια κάρτα για τα τελεφερικ/λιφτ που περιλαμβάνει και την ασφάλεια στοιχίζει 58 λέβα για τους ενήλικες και 38 για τα παιδιά. Η κάρτα είναι επαναφορτιζόμενη και αν την δώσετε πίσω θα σας επιστραφούνε 5 λέβα. Η κάρτα μετά τις 12:30 (μισή μέρα) στοιχίζει 45 λέβα για τους ενήλικες και 28 για τα παιδιά με επιστροφή πάντα τα 5 λέβα. ΠΡΟΣΟΧΗ πληρώνεται μόνο σε ΛΕΒΑ. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Τελεφερίκ (καμπίνα) 08:30-17:00 / Λίφτ (ανοιχτά) 08:30-16:30.

Η καλή τοποθεσία και η υπέροχη φύση του Μπάνσκο και των περιχώρων του ευνόησαν τον εποικισμό της περιοχής από παλαιοτάτων χρόνων. Πολλοί αρχαιολογικοί χώροι στο έδαφος του Δήμου αποκαλύπτουν ερείπια αρχαίων φρουρίων, θρακικών τύμβων, ύστερων μεσαιωνικών εκκλησιών. Η πρώτη έγγραφη απόδειξη για το Μπάσνκο ως οικισμός περιλαμβάνεται σε οθωμανικό κατάλογο του 1576. Μέχρι τον 18ο αιώνα οι κάτοικοι του Μπάνσκο ήταν κυρίως αγρότες και βιοτέχνες που εξαρτώνταν από στους μεγάλους βοσκοτόπους και τα πλούσια δάση. Την εποχή της Αναγέννησης όμως το Μπάνσκο αναπτύχθηκε και ως αστικό-βιοτεχνικό κέντρο με πολλούς μύλους, πριονιστήρια, βαλιάβιτσα, τεπάβιτσα κατά μήκος του ποταμού Γκλάζνε. Οι επιχειρηματικοί κάτοικοι του διατηρούσαν εμπορικές σχέσεις με οικισμούς του Αιγαίου, της Κεντρικής και της Δυτικής Ευρώπης. Εμπορικά καραβάνια κυκλοφορούσαν και στις δύο κατευθύνσεις, σε πολλές πόλεις της Ευρώπης οι κάτοικοι του Μπάνσκο άνοιξαν εμπορικά γραφεία και πολλά από τα παιδιά των πλούσιων οικογενειών σπούδαζαν στο εξωτερικό. Οι διευρυμένες επαφές με τον εξωτερικό κόσμο ακόμη από τον 15ο αιώνα ενθάρρυναν την εθνική συνείδηση και έκανα την περιοχή του Μπάνσκο μία από τις εστίες της βουλγαρικής Αναγέννησης. Το Μπάνσκο είναι γενέτειρα του συγγραφέα της Σλαβοβουλγαρικής ιστορίας Παϊσίου του Χιλανδαρίου (1722-1773) και του Νικόλα Ιόνκοφ Βαπτσάροφ (1909-1942) – ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές της Βουλγαρίας. Εδώ γεννήθηκαν και έζησαν διακεκριμένοι Βούλγαροι εκπαιδευτικοί όπως είναι ο Νεόφυτος της Ρίλας, καλούμενος ως «πατριάρχης των Βούλγαρων δασκάλων και εκπαιδευτών», ο Θωμά Χατζηοικονόμοφ – Μόλερα, ιδρυτής μιας πολύ σημαντικής για τις εθνικές παραδόσεις σχολής καλών τεχνών, ο Μάρκο Βεζνιόφ, εκδότης και διαφωτιστής και πολλοί άλλοι. Το 1838 στην αυλή της εκκλησίας ιδρύθηκε εκκλησιαστικό σχολείο το οποίο μετατράπηκε το 1847 σε νέο βουλγαρικό κοσμικό σχολείο. Γύρω στο 1850 ιδρύθηκε ο βουλγαρικός Δήμος Μπάνσκο και το 1857 ο ίδιος έχτισε νέο σχολικό κτίριο και άρχισε να διανέμει εφημερίδες και βιβλία της Αναγέννησης. Τα 60’ και τα 70’ του 19ου αιώνα ο Βουλγαρικός Δήμος Μπάνσκο διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον αγώνα κατά των ελληνικών εκκλησιαστικών αρχών για την ανεξαρτησία της βουλγαρικής εκκλησίας και για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης. Ο Δήμος βοήθησε τα θύματα της καταστολής των εξεγέρσεων της Κρέσνα-Ραζλόγκ και του Ιλίντεν και αναλαμβάνει μια σειρά δημόσιες πρωτοβουλίες μετά την οριστική απελευθέρωση από την οθωμανική παρουσία το 1912.

Το Σπίτι Βελιάνωφ

Το Σπίτι Βελιάνωφ είναι ανοιχτό για επισκέπτες από το έτος 1977. Ανακηρύχθηκε πολιτιστικό μνημείο εθνικής σημασίας και αποτελεί πρότυπο για το αρχιτεκτονικό τύπο της οχυρωμένης κατοικίας από την εποχή της Αναγέννησης. Το εσωτερικό του είναι χαρακτηριστικό για εκείνη την εποχή. Είναι πρωτοφανές με τις τοιχογραφίες και την ξυλόγλυπτη οροφή του που είναι έργο του Βελιάν Όγκνεφ – εκπροσώπου της Καλλιτεχνικής Σχολής του Ντέμπαρ. Στα έργα του ο Βελιάν Όγκνεφ αναπλάσει τις πιο δημοφιλείς εικόνες από τα μεγαλύτερα κέντρα της Ευρώπης. Με αυτό τρέφει τη φαντασία των συμπολιτών του και την επιθυμία τους να μάθουν περισσότερα για κοντινές και μακρινές πόλεις. Με έντονο ενδιαφέρον για την πραγματικότητα απεικονίζει τα ουράνια σώματα, είδη και σκηνές από την οικιακή καθημερινή ζωή.

Σπίτι - Μουσείο «Ο Νεόφυτος της Ρίλας»

Το Σπίτι - Μουσείο του θεμελιωτή της βουλγαρικής κοσμικής εκπαίδευσης και πρώτου Βούλγαρου εγκυκλοπαιδικού Νεοφύτου της Ρίλας (1973-1881) βρίσκεται κοντά στην εκκλησία «Σβετά Τρόιτσα /Αγ. Τριάδος». Το κτίριο είναι γνωστό επίσης με το όνομα το σπίτι Μπένινατα και έχει οικοδομηθεί το 18ο αιώνα. Σήμερα στο σπίτι πραγματοποιείται έκθεση στην οποία σε χρονολογική σειρά εκτίθενται έγγραφα που αποκαλύπτουν την πολύχρονη δραστηριότητα του Νεοφύτου της Ρίλας. Ανάμεσα στα εκθέματα ειδική θέση καταλαμβάνει «Η Βουλγαρική γραμματική» του 1835, αποσπάσματα Έλληνο-Βουλγαρικού λεξικού και βιβλία από την προσωπική του βιβλιοθήκη.

Μουσείο «Νικόλα Βαπτσάροφ»

Το Σπίτι – Μουσείο «Νικόλα Βαπτσάροφ» είναι ένα από τα πρώτα μουσεία στην περιοχή του βουνού Πίριν. Βρίσκεται στην πόλη Μπάνσκο, στην κεντρική πλατεία, κοντά στο κτίριο του Δήμου. Το μουσείο στεγάζεται στο σπίτι στο οποίο έζησε ο ποιητής μετά το 1912. Το μουσείο είναι αφιερωμένο στον Νικόλα Βαπτσάροφ (1909-1942), ποιητή αντιφασίστα, τα αξιοσημείωτα έργα του οποίου του δίνουν θέση ανάμεσα στους δημοφιλέστερους Βούλγαρους ποιητές του 20ου αιώνα. Οι εκθέσεις του μουσείο παρουσιάζουν μια εθνογραφική συλλογή για τη ζωή του ποιητή από την παιδική ηλικία του μέχρι τον θάνατό του, το εργαστήριο της μητέρας του Ελένη Βαπτσάροβα, το σαλόνι και η τραπεζαρία.

Μόνιμη Έκθεση Αγιογραφιών

Η μόνιμη έκθεση αγιογραφιών είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τουριστικά αξιοθέατα του Μπάνσκο. Βρίσκεται στην παλιά πόλη, κοντά στην εκκλησία «Αγ. Τριάδος» και το μνημείο του Παϊσίου του Χιλανδαρίου. Η έκθεση στεγάζεται στο πιο παλιό διατηρημένο κτίριο του Μπάνσκο, το οποίο χτίστηκε το έτος 1749. Το μονώροφο κτίριο έχει διατηρηθεί στην αυθεντική μορφή της. Το κτίριο ανακηρύχθηκε πολιτιστικό μνημείο. Στο παρελθόν το σπίτι ήταν γυναικείο μετόχι, αρχικά της Μονής Χιλανδαρίου και αργότερα της Μονής της Ρίλας.

Η Εκκλησία «Αγ. Τριάδα»

Το εκκλησιαστικό συγκρότημα «Αγία Τριάδα» είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα του Μπάνσκο. Η εκκλησία η οποία ως προς τον αρχιτεκτονικό τύπο της αποτελεί βασιλική με τρείς κλίτες και είναι μία από τις μεγαλύτερες στη χώρα, χτίστηκε το 1835 από ντόπιους οικοδόμους – τον Γκριγκόρ Ντόγιουφ, τον Λάζαρ Γκλούσκοφ, με την πρωτοβουλία και τη  υλική υποστήριξη του ισχυρού εμπόρου Λάζαρ Γκέρμαν (Γκόλεβ). Το εικονοστάσιο και οι ζωγραφιές στις κολώνες και στην αψίδα είναι έργο του Βελιάν Όγκνεφ – εκπροσώπου της Καλλιτεχνικής Σχολής του Ντέμπαρ, ενώ οι αγιογραφίες είναι ζωγραφισμένες από τους διάσημους καλλιτέχνες της Σχολής Ζωγραφικής του Μπάνσκο Ντιμίταρ και Συμεών Μόλεροβι. Η εκκλησία είναι πρότυπο μιας υπέροχης σύνθεσης αρχιτεκτονικών όγκων, ξυλόγλυπτα, ζωγραφικές νωπογραφίες και αγιογραφίες.

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Υπάρχουν πάρα πολλές ταβέρνες που προσφέρουν καλό φαγητό. Οι παραδοσιακές ταβέρνες λέγονται Mehana και θα απολαύσετε τοπικές γεύσεις.  Προτείνουμε να δοκιμάσετε παραδοσιακά φαγητά, όπως ο Κατίνο μεζές και ο Καβαρμάς που είναι κομματάκια από διαφορετικά κρέατα μαγειρεμένα με λαχανικά, το Τσουλάν, (κότσι) που είναι πεντανόστιμο αλλά και το καταπληκτικό «Σατσέ», με ψημένα λαχανικά και διαφορετικά κρέατα πάνω σε πυρίμαχη πήλινη πλάκα που τελειώνει το ψήσιμο στο τραπέζι σας. Το κρασιά είναι όλα καλής ποιότητας. Προτείνουμε Μαβρούντ από το Ασένοβγκραντ ή καμπερνέ του Μέλνικ. Για μπύρα προτείνουμε την βραβευμένη Ζαγκόρκα ή την Καμενίτσα και την Σουμένσκο. Τι να προσέξετε : σας συμβουλεύουμε να αποφεύγεται φαγητά που δεν γνωρίζετε, εκτός και αν υπάρχει περιγραφή, ενώ στην επιλογή του κρασιού διαλέξτε μέσα από κατάλογο και μην αφήνετε τον σερβιτόρο να επιλέξει κρασί για σας καθώς είναι πιθανό να σας φέρει το ακριβότερο. Αποφύγετε τις ταβέρνες που έχουν «κράχτες» για την προσέλκυση πελατών. Οι τιμές που αναφέρονται στον κατάλογο ορισμένες φορές αφορούν μόνο το συγκεκριμένο πιάτο, καθώς η γαρνιτούρα πληρώνεται εξτρά.

BEFORE & AFTER HOURS

Το Μπάνσκο φημίζεται για τη après ski διασκέδαση και προσφέρει αρκετές επιλογές από Ελληνικά μπαράκια , club με ξένη και live μουσική. Αναζητήστε διαφημίσεις ή ρωτήστε το συνοδό μας για τα events που γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο. Κάποια από τα κέντρα διασκέδασης έχουν συνήθως είσοδο 5 -10 λέβα χωρίς αυτό να είναι κανόνας. Στα ποτά υπάρχουν δύο διαφορετικές μερίδες η μικρή 50ml (μάλκo) και η μεγάλη 100ml (γκολιέμo).

Sort results by:

Bansko εκδρομές κάθε εβδομάδα από ΒΟΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ 3, 4, 5 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους
Είναι αφιερωμένο στους κατοίκους που ζουν ανάμεσα στα 3 βουνά, στο Πίριν, στο Ρίλα και στην Ροδόπη. Ανακαλύψτε την καθημερινή ζωή του Μπάνσκο, την ομορφιά της περιοχής και των κατοίκων πού κρατάνε ζωντανή την παράδοση του τόπου. Ευκαιρία να βρεθούμε και εμείς εκεί και να ζήσουμε από κοντά αυτές τις εκδηλώσεις συνδυάζοντας τη μαγευτική φύση του εθνικού πάρκου και του βουνού Πίριν.
Bansko εκδρομή από ΑΘΗΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΛΑΜΙΑ, Δεκέμβριος Ski Opening Season. 4, 5, 6 ημέρες, All Day Party, Nightlife με ξέφρενους ρυθμούς, χαλάρωση και σπα στα ξενοδοχεία, αλλά και βόλτες στα δρομάκια της παραδοσιακής πόλης του Μπάνσκο.
Bansko εκδρομή από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ Ski Opening Season. 2, 3, 4, 5 ημέρες, All Day Party, Nightlife με ξέφρενους ρυθμούς, χαλάρωση και σπα στα ξενοδοχεία, αλλά και βόλτες στα δρομάκια της παραδοσιακής πόλης του Μπάνσκο.
Bansko εκδρομή από ΒΟΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, Δεκέμβριος Ski Opening Season. 3, 4, 5 ημέρες, All Day Party, Nightlife με ξέφρενους ρυθμούς, χαλάρωση και σπα στα ξενοδοχεία, αλλά και βόλτες στα δρομάκια της παραδοσιακής πόλης του Μπάνσκο.
Bansko μετά τα Χριστούγεννα εκδρομή από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, 3, 4 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους
Bansko Χριστούγεννα εκδρομή από ΒΟΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 3, 4 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους
Bansko Θεοφάνεια εκδρομές από ΑΘΗΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΛΑΜΙΑ, 5 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους
Bansko εκδρομές Θεοφάνεια από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, 2, 3, 4 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους
Bansko Θεοφάνεια εκδρομή από ΒΟΛΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 4 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους
Bansko εκδρομές ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ από ΑΘΗΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΛΑΜΙΑ, 4, 5, 6 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους
Bansko εκδρομές ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ 2, 3, 4, 5 ημέρες, Ski, Relax, Fun στις χιονισμένες πλαγιές του χιονοδρομικού αλλά και βόλτες στο στολισμένο και με έντονους ρυθμούς χωριό που προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και δραστηριότητας για όλους