Klimaholidays.grKlimaholidays.gr
Forgot password?

ΜΠΑΝΣΚΟ Πάσχα 3 & 4 ημέρες από Θεσσαλονίκη

ΜΠΑΝΣΚΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ

Διάρκεια : 3 & 4 ημέρες

Αναχωρήσεις : 14 & 15 Απριλίου

Πρόγραμμα εκδρομής:

 

 1η  ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Προμαχώνα. Άφιξη στα σύνορα. Διέλευση και σύντομη στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Θα περάσουμε τα στενά της Κρέσνας και στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο για στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ. Άφιξη στο Μπάνσκο και το ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο. Περιπλανηθείτε στο ιστορικό κέντρο του Μπάνσκο ή απολαύσετε τους χώρους σωματικής χαλάρωσης και ανανέωσης του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ ( ΣΟΦΙΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Εξερευνείστε το Μπάνσκο και επισκεφθείτε το σπίτι-μουσείο του Ιβάν Ρίλσκι, την εκκλησία της Αγίας Τριάδας για να προσκηνείστε τον Επιτάφιο ή επιλέξτε να πραγματοποιήσετε την εκδρομή στο Μοναστήρι του Ρίλα και στη Σόφια. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση στην εκκλησία της Αγία Τριάδας. 

3η μέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ-ΡΑΖΛΟΓΚ προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Ευκαιρία για ένα καφέ στην κεντρική πλατεία, μια βόλτα στο Κυριακάτικο παζάρι ή ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Εθνικό Δρυμό του πανέμορφου Πίριν. Το μεσημέρι μας περιμένει το Πασχαλινό μας τραπέζι με πολλούς μεζέδες, αρνάκι γεμιστό και στη σουβλα, όπως εμείς ξέρουμε. Γλέντι τρικούβερτο και με παραδοσιακή μουσική. Tο απόγευμα προτείνουμε προαιρετικά μία επίσκεψη στα φυσικά ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ιδιότητες του νερού των πηγών. Βράδυ ελεύθερο.  

4η μέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ-ΜΕΛΝΙΚ-ΜΟΝΗ ΡΟΖΕΝ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΓΚ προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι  αναχώρηση για το γραφικό χωριό Μελένικο, μέρος παραθερισμού των βυζαντινών αυτοκρατόρων, γνωστό για τα καταπληκτικά κρασιά του. Σύντομη επίσκεψη στο μοναστήρι Ρόζεν και χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για τα σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 2η ημέρα

 

   ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ – Τιμές κατ’ άτομο

GLAZNE 4*€129

All Inclusive

RIVER SIDE 4*


€135 

All Inclusive

CASA KARINA 4*

€135 

All Inclusive

ZARA BOUTIQUE 4*

€145 

Ημιδιατροφή

REGNUM 5*

€189 

Ημιδιατροφή

WordPress Pricing Table Plugin

   ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ – Τιμές κατ’ άτομο

GLAZNE 4*

€105

All Inclusive

RIVER SIDE 4*


€110 

All Inclusive

CASA KARINA 4*

€115 

All Inclusive

ZARA BOUTIQUE 4*

€119 

Ημιδιατροφή

REGNUM 5*

€159 

Ημιδιατροφή

WordPress Pricing Table Plugin

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, διαμονή στα αναφερόμενα ξενοδοχεία, διατροφή  όπως αναφέρεται, έμπειροι συνοδοί/συντονιστές της εκδρομής,  δωρεάν μεταφορά στο τέρμιναλ του τελεφερίκ καθημερινά, ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο), ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • ΕΚΠΤΩΣΗ 10€ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ 

Δεν περιλαμβάνουν:
Επιπλέον γεύματα και ποτά, προαιρετικές εκδρομές και δραστηριότητες, κάρτες λίφτ 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή στούντιο. Για παιδιά έως 6 ετών έχουν δωρεάν διαμονή και επιβαρύνονται μόνο με έξοδα μετακίνησης €50. Παιδιά 6-12 ετών στο δίκλινο των γονέων σε πρόσθετο κρεβάτι έκπτωση 25% ( εκτός ξενοδοχείων 3* που υπάρχει έκπτωση 10% ). Επιβάρυνση μονόκλινου 40%.Έκπτωση 3ου ενήλικα σε πρόσθετο κρεβάτι 15% ( εκτός των ξενοδοχείων 3* ) . Το τρίκλινο δωμάτιο είναι δίκλινο με πρόσθετο πτυσσόμενο κρεβάτι ή καναπές που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι. Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή και διαβατήριο. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό  έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον ένα γονέα,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων. Η σειρά των προαιρετικών ξεναγήσεων, εκδρομών, περιηγήσεων  είναι ενδεικτική και δύναται να αλλάξει.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΟΦΙΑ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ: Αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα και τη Σόφια. Πρώτη στάση και επίσκεψη για προσκύνημα στο μοναστήρι Ρίλα ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά, πολιτισμικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας όπου θα θαυμάσουμε τον μεσαιωνικό πύργο του Χρέλου, ξυλόγλυπτα και τοιχογραφίες στην εκκλησία της Αναλήψεως και στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης, τα μαγειρεία, παλιές εικόνες καθώς και τους κοινόχρηστους χώρους των μοναχών. Κατόπιν συνέχεια για Σόφια.  Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall η την οδό Βίτοσα. Επιστροφή στο Μπάνσκο. Τιμή 20 ευρώ.  Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση, ξεναγό. Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι στα μουσεία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ-ΡΑΖΛΟΓΚ: Εκδρομή μισής ημέρας στον πανέμορφο Εθνικό Δρυμό του Πίριν. Θα φθάσουμε μέχρι τη Σιλιγκάρνικα και με κατάλληλες συνθηκες μέχρι το πλάτωμα Μπαντέριτσα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε σε μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια να δούμε τα αξιοθέατα και να θαυμάσουμε το δάσος. Επίσκεψη στη μικρή πόλη Razlog και επιστροφή στο Μπάνσκο. Τιμή 10 ευρώ. 

ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΓΚ: Μετάβαση στο κοντινό χωριό Ντομπρίνιστε. Θα ανηφορήσουμε μέσα από το δάσος για να φθάσουμε στο σαλέ Γκότσε Ντέλτσεβ, το πρώτο στην Β.Α. πλευρά του εθνικού δρυμού. Με το διθέσιο λιφτ θα κάνουμε μία μοναδική ανάβαση μέσα από έλατα και ρόμπολα μέχρι την τοποθεσία Μπεζμπόγκ (2245 μ) με την ομώνυμη λίμνη. Περιπλάνηση μέσα στο άγριο τοπίο του βουνού Πίριν. Στη γραφική καντίνα, δίπλα στη λίμνη, θα βγάλουμε μοναδικές αναμνηστικές φωτογραφίες και θα δοκιμάσουμε το ντόπιο τσάι ή μία …ρακί. Επιστρέφοντας με το λιφτ θα απολαύσουμε την απίστευτη θέα της γύρω περιοχής. Τιμή 15 ευρώ. 

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΠΑΝΥΑ: Tο απόγευμα προτείνουμε προαιρετικά μία επίσκεψη στα φυσικά ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ιδιότητες του νερού των πηγών. Τιμή 17 ευρώ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

[contact-form-7 id=”1880″ title=”Φόρμα Επικοινωνίας”]

Facebooktwitterlinkedinmail